Foto’s huis Limousin

De foto’s die hieronder staan is een selectie uit de foto’s die wij van ons huis in Frankrijk, de tuin en de omgeving hebben genomen. Foto’s uit verschillende jaargetijden want de Creuse heeft niet alleen in de zomer haar charmes, maar ook in de lente, herfst en winter. Ook foto’s van de binnenkant van onze woonboerderij. Een verzameling foto’s van ons huis in Mourioux Vieilleville , de achtertuin en de nabije omgeving.

Voorkant huis
Voorkant huis
Het huis met schuur
Het huis met schuur
De weg naar het huis
De weg naar het huis
Parkeerplaats
Parkeerplaats
woonboerderij creuse
De Achtertuin
blauwe kamer
De blauwe kamer
de groene kamer
De groene kamer
 de lavendel kamer
De lavendel kamer
de gele kamer
De gele kamer
De rode kamer
De rode kamer
badkamer  benedenverdieping
badkamer  benedenverdieping
de schuur
De schuur
De hal
De hal
de huiskamer
De huiskamer
De keuken woonboerderij
De keuken
Een wc
Een wc
De zolder
De zolder
Foto’s opbouw zwembad
Opbouw zwembad
Overzicht woonboerderij
Overzicht woonboerderij

De Limousin

De Limousin is een rustige streek in Frankrijk die nog niet erg toeristisch is en waar je heerlijk kunt genieten van de schitterende, groene natuur. Het glooiende landschap bestaat afwisselend uit grasland en bos. Het is een streek waar kleine wegen en riviertjes het landschap bepalen. Zo kun je nog kilometers rijden zonder iemand tegen te komen. Het klimaat kenmerkt zich door de lange zomers en korte, heldere winters. Het is een overwegend agrarische streek met veel landelijke dorpjes.

Woonboerderij Creuse

Nog meer foto’s van de woonboerderij in de Creuse in Frankrijk kunt u ook vinden op Google foto’s

De Creuse

Als u aan de drukte van alledag wilt ontsnappen dan is de Creuse in de Limousin een heerlijke plek om te vertoeven. Het is een streek die nog niet zo toeristisch is en waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Al na een kort verblijf hier voelt u zich weer als herboren!

De Limousin is een groene streek met bossen en grasland, waar u volop kunt wandelen of fietsen of met de motor of auto erop uit kunt gaan. En wie van vissen houdt kan zich daar prima uitleven in de vele meren en rivieren die de Limousin rijk is. Het water is kraakhelder. Naast heel veel vissen leven er ook otters in het water die u, als u goed zoekt, ook kunt zien.

De Creuse is bij uitstek geschikt om te wandelen. Je vindt er korte en lange wandelroutes, van redelijk vlak (niet zo vlak als in Nederland) tot heuvelachtig. De meeste wandelroutes zijn uitstekend uitgezet zodat je niet kunt verdwalen. Wil je liever zelf je wandelroute bepalen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Neem dan wel een gedetailleerde kaart mee.

Tot ziens in onze woonboerderij in de Limousin